Handgemaakte kinderkleding

Dress babygirl

Handgemaakte baby- en kinderkleding

Al een tijdje maak ik met veel liefde mooie handgemaakte baby- en kinderkleding. En het leven van een kleine ondernemer is natuurlijk gewoon keihard werken. Uren van knippen en tot laat achter de naaimachine. Maar wat het zo leuk maakt, is het zien van jullie foto’s op social media of het de bedankjes die ik krijg als jullie kleintjes stralen in een nieuwe outfit. De website liet altijd wat op zich wachten, omdat ik nooit een collectie kon samenstellen. Ik houd teveel van stofjes en doe dan ook heel graag urenlang stofjes zoeken. Mooie kwaliteitsstoffen van over heel de wereld. Proberen net die stofjes te zoeken, die nog niet iedereen heeft. En soms lukt dat en soms niet!

Daar waar ik begon met een legging maken van een oud shirt, heb ik nu best een heel breed assortiment aan verschillende items. Leggings, harems, jurkjes, shirtjes, haarbandjes, shorts enz. enz.

Het persoonlijke contact dat ik met vele van jullie heb via dm, of pb is super tof. Hele persoonlijke verhalen gaan over en weer. Dit kost heel veel tijd maar voelt alsof ik een winkel heb. Doordat jullie op deze manier precies kunnen vertellen wat de wensen zijn. Een legging of jurkje op maat is dan ook meer regelmaat dan uitzondering. Want ook kindjes hebben geen standaard maten.

Ook de vraag voor kindjes die prematuur zijn, krijg ik vaak. Ook deze kanjers verdienen het om te shinen in een toffe outfit met mutsje of haarband. Dus maatje 44 of soms nog kleiner maak ik met veel liefde en plezier. Er komt meer bij kijken dan een webshop runnen. Mijn webshop bevat daardoor ook veel basis items in basis kleuren en daarnaast probeer ik deze aan te vullen met leuke hippe printjes. En kun je niet vinden, dan stuur je gewoon een mailtje of bericht. En kunnen we samen zoeken naar leuke combi’s.

En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen, Want laten we eerlijk zijn, het leven is al duur genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers liken dit: